SubMagazine presenteert: De ultieme festivalzomer met onze vriendenclub!

De zomer is in volle gang en dat betekent maar één ding: het festivalseizoen is aangebroken! SubMagazine heeft voor jou en je vriendenclub een geweldige gids samengesteld voor de ultieme festivalzomer. In dit artikel nemen we je mee op een muzikale reis, waar je kennis maakt met de vrienden achter The Day Watch, de beste festivals van de zomer en tips en tricks voor een geweldige festivalervaring.

Maak kennis met de vrienden achter The Day Watch

The Day Watch is een hechte vriendenclub die al jarenlang samen festivals bezoekt. Het begon allemaal met een gedeelde passie voor muziek en het ontdekken van nieuwe bands. De vriendengroep bestaat uit een divers gezelschap: van DJ’s tot muziekjournalisten en alles daartussenin. Samen delen ze hun liefde voor muziek en hebben ze al talloze onvergetelijke momenten beleefd op verschillende Festivalen.

Wie zijn wij en hoe zijn we bij elkaar gekomen?

Het verhaal van The Day Watch begon jaren geleden op een zonnige dag op een muziekfestival. Een groep vrienden die elkaar via via kenden, kwamen elkaar tegen en besloten samen verder te gaan. Al snel werden ze onafscheidelijk en vormden ze een hechte Vriendenclub. Sindsdien zijn ze samen naar talloze festivals geweest, zowel nationaal als internationaal, en hebben ze hun liefde voor muziek verder ontwikkeld.

De beste festivals van de zomer

Er zijn zoveel geweldige festivals om uit te kiezen, maar de vrienden van The Day Watch hebben hun ultieme favorieten voor je op een rijtje gezet. Van intieme podia tot grootse evenementen met duizenden bezoekers, er is voor ieder wat wils. Hieronder vind je hun topkeuzes, zodat jij en je vriendenclub kunnen genieten van de beste muziek en sfeer deze zomer.

Onze topkeuzes en waarom we ervan houden

Op nummer één staat natuurlijk Lowlands, het meest veelzijdige festival van Nederland. Met een mix van muziek, theater, film en kunst is er altijd wat te beleven. Een andere favoriet is het kleinschaligere Best Kept Secret, waar je naast geweldige muziek ook heerlijk kunt genieten van de natuur en lekker eten. En last but not least, het internationale mega-evenement Tomorrowland, waar je de beste DJ’s ter wereld kunt bewonderen en de meest spectaculaire podia kunt ervaren.

Tips en tricks voor een geweldige festivalervaring

Om optimaal te kunnen genieten van deze ultieme festivalzomer, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Daarom hebben de vrienden van The Day Watch enkele tips en tricks voor je op een rijtje gezet. Zo zorg je ervoor dat jij en je vriendenclub een onvergetelijke tijd beleven!

Neem altijd voldoende water, zonnebrandcrème en een zonnebril mee om je te beschermen tegen de zon. Zorg ook voor een powerbank om je telefoon op te laden, zodat je altijd bereikbaar bent en de mooiste foto’s kunt maken. En vergeet natuurlijk niet om een open mind te hebben en nieuwe bands en genres te ontdekken, dat maakt een festivalervaring immers zo uniek!